Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi

21 Haziran 2014 Cumartesi

TİMKODER'den
Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi
Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi
Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi
Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi
Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi
Turkuaz Seramik Fabrika Gezisi

Sektörün öncü derneklerinden TİMFED’ e bağlı TİMKODER, Ankara’ da bulunan Turkuaz Seramik Bayileriyle geniş katılımlı bir fabrika gezisi düzenledi.

Turkuaz Seramik AŞ nin her iki üretim tesisini de gezen katılımcılar, gösterilen misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. 

Özellikle 2010 yılında devreye giren ve tevzi yatırımları henüz tamamlanan Kayseri İncesu İlçesindeki tesisleri inceleyen katılımcılar, yeni çıkacak ürünler hakkında da bilgilendirildi. FFC teknolojisinde üretim yapan İncesu tesislerinin gerek otomasyon gerekse iş akışı itibariyle Türkiye deki emsal tesislerden olduğunu ifade eden TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Altun, “ Yapılan yatırımların ülke ekonomisine yaptığı katkıların sektörün büyümesinde etkili olduğunu.” söyleyerek, yatırımın tüm dünyada da dikkatle takip edildiğinin altını çizdi.

Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Oğuz Özkaya ise üretim adetlerinin ve çeşitliliğinden bahsederek, tüm Türkiye de 200 farklı noktada temsil edildiklerini belirterek, yaygın satış ağına vurgu yaptı. Sektörün İstanbul da, fabrikalarda veya plazalarda değil bizatihi sahada şekillendiğini belirten ÖZKAYA, bu manada Rüzgârlı Sokak ve esnafının piyasadaki önemine vurgu yaptı.

Nevşehir Ürgüp yöresine düzenlenen geziyle devam eden programda, katılımcılar unutulmaz anlar yaşadılar. İlerleyen saatlerde Erciyes Dağı Eteklerinde şehre nazır yenilen akşam yemeğinde, TİMKODER üyeleri ve fabrika yönetim kurulu üyeleri çok keyifli sohbetler ve anılarla geceyi tamamladılar.

Ertesi gün yapılan toplantılarda konuşan Marka ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Rabia ÖZKAYA ise üretim yatırımlarının şimdilik bittiğini, yeni ürünlerin yakın zamanda müşterilere gönderileceğini söyleyerek, TURKUAZ Seramik grubunun hem fiyat mekanizmasında hem de trend oluşturmada takip edilen bir firma olduğunu, özellikle müşteri memnuniyeti için CRM ve ERP yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

Gezi programı katılımcılara takdim edilen teşekkür belgeleri ile sonlandırıldı.

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMKODER Kurucu Üyesidir.