6. TİMKODER Veli Akgün Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu

28 Mayıs 2016 Cumartesi

TİMKODER'den
6. TİMKODER Veli Akgün Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu
6. TİMKODER Veli Akgün Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu
6. TİMKODER Veli Akgün Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu
6. TİMKODER Veli Akgün Futbol Turnuvası'nda Kupalar Sahiplerini Buldu

TİMKODER tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen TİMKODER VELİ AKGÜN FUTBOL TURNUVASI, 23 Nisan - 28 Mayıs 2016 tarihleri arasında MKE Ankaragücü Tandoğan Tesisleri’nde düzenlendi.

Akgün Seramik sponsorluğunda düzenlenen futbol turnuvası, 12 takım yetkilisinin katıldığı kura çekimi ile start aldı. Kura çekimi sırasında katılımcılara, turnuva amacının üyeler arasındaki dostluk, kardeşlik duygularını güçlendirmek ve esas önemli olan noktanın centilmence oynamak olduğu TİMKODER Yönetim Kurulu Üyelerince vurgulandı. Turnuvanın her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Futbol Federasyonu gözetiminde yapılacağı ve maçların federasyon tarafından tespit edilen hakemlerce idare edileceği açıklandı. Kura çekimi sonucunda gruplar dörderli takımlar halinde oluşturuldu.

Turnuvada yer alan 12 takım ise şu şekilde:

  1. ESER İŞHANI
  2. İDEMO
  3. ATO
  4. CANYURT AŞ
  5. AYTAŞ ALÇI
  6. AKABE MÜHENDİSLİK
  7. ÇALIŞKAN MOBİLYA
  8. MODÜLDUŞ
  9. SERDAROĞLU AŞ
  10. ESKİHİSAR
  11. ARMA SERAMİK
  12. ACK SERAMİK

Turnuva, 23 Nisan Cumartesi günü TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Altun ve TİMKODER Sosyal İşler Komite Başkanı Birol Öztürk’ün başlama vuruşu ile başladı.

28 Mayıs’ta oynanan final maçında Aytaş Alçı, Çalışkan Mobilya’yı mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ikincisi Çalışkan Mobilya olurken, üçüncü ATO, dördüncü Eskihisar oldu.

Turnuvada başarılı olan takımlara ödüllerini TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri verdi.
6. TİMKODER VELİ AKGÜN FUTBOL TURNUVASI final maçları sonunda tüm takımlara ve sponsor firmaya turnuva anısına plaket verildi. Turnuvanın birincisi olan Aytaş Alçı’ya kupa, takım oyuncularına altın madalya ve eşofman takımı; ikinci olan Çalışkan Mobilya’ya kupa, takım oyuncularına gümüş madalya, üçüncü olan ATO takımına kupa, takım oyuncularına bronz madalya; dördüncü olan Eskihisar takımına ise şilt takdim edildi.

Turnuvada gol kralı olan Aytaş Alçı’dan Efe Polat’a altın şilt ve spor ayakkabı, en centilmen takım seçilen  Serdaroğlu AŞ takımı oyuncularına T-Shirt, en centilmen futbolcu seçilen Murat Aydoğan’a ise T-Shirt hediye edildi.

Turnuvamızın düzenlenmesinde büyük katkıları olan sponsorumuz Akgün Seramik’e TİMKODER Başkanımız Sayın Yunus Altun’a ve diğer yönetim kurulu üyelerimize, Sosyal İşler Komitesi’nde yer alan tüm arkadaşlarımıza, TİMKODER üyelerimize ve tüm katılımcılara şahsım ve derneğim adına teşekkürü bir borç bilir, bu organizasyonların devamlılığını temenni ederim.

    

  “Unutmamak gerekir ki!

Birlikte olmak başlamaktır.
Bir aradalığı sürdürmek gelişimdir.
Birlikte çalışmak başarıdır.”

Birol Öztürk
Sosyal İşler Komite Başkanı

HABER HAKKINDA YORUMLAR
TİMKODER Kurucu Üyesidir.