10. EĞİTİMKODER PROGRAMI BAŞLADI

04 Mart 2019 Pazartesi

Sektörden Haberler
10. EĞİTİMKODER PROGRAMI BAŞLADI
10. EĞİTİMKODER PROGRAMI BAŞLADI
10. EĞİTİMKODER PROGRAMI BAŞLADI
10. EĞİTİMKODER PROGRAMI BAŞLADI

KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI MÜMİN SEKMAN'DAN "HERŞEY SENİNLE BAŞLAR"

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB), Ankara Ticaret Odası (ATO)  ve Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) iş birliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" 10'uncu yılında Yazar Mümin Sekman'ın "Herşey Seninle Başlar" programı ile başladı. TİMKODER tarafından 10.ncusu düzenlenen programa Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği, katılımcılar salonda yer kalmaması üzerine fuaye alanındaki ekrandan semineri takip etti görüldü.

 

Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları etkinliği, Sıhhi Tesisat Malzemesi Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı ve TİMKODER Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Yetiş'in açılış konuşmasıyla başladı. TİMKODER tarafından 10.ncusu düzenlenen eğitim programı için 6 ay öncesinden hazırlanmaya başladıklarını belirten Yetiş, "Esnaflarımıza ve üyelerimize nasıl daha faydalı ve verimli olacağımızı düşünerek program hazırladık. Gerçekleştirdiğimiz eğitimleri üyelerimiz ve onların çalışanlarının günlük yaşantılarında nasıl kullanabileceklerini düşünerek inanılmaz bir titizlikle çalışma yaptık. Gerek eğitim konularının gerekse eğitmenlerin seçiminde çok ciddi ve yoğun bir çalışma yürüttük" dedi.

-HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR-

Kişisel Gelişim uzmanı Mümin Sekman kitabı ile aynı adı taşıyan "Her Şey Seninle Başlar" başlıklı sunumunda, 'öğrenilmiş çaresizlik' nedenleri, içsel başarının sağlanabilmesinin yollarını anlattı. İç ve dış disiplinin insan doğasındaki yerine değinen Sekman, "100 işi çok iyi yaptığın için başarılı olamazsın. Bir işi çevrendeki 100 kişiden daha iyi yaptığın için başarılı olursun" dedi. Sekman'ı dinlemeye gelen ATO üyelerinin bir kısmı, salonda yer kalmadığı için programı fuayeye yerleştirilen sandalyelerde ve ayakta takip etti.

Etkinliğe, Seramik ve Vitrifiye Satıcıları Meslek Komitesi Baskanı ve TİMKODER Başkan Yardımcısı Ercan Yılmaz, Mesleki Eğitim  Komitesi Baskanı ve TİMKODER Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Yayla, TİMKODER Genel Sekreteri Yavuz Albay, TİMKODER Muhasip Üyesi Birol Öztürk, TİMKODER Yönetim Kurulu Üyeleri, Aytekin Araç, Fatih Yavuklu, Musa Arslan, ile ATO Meclis Üyeleri Belgin Sağdıç, Bülent İnal, Zeki Kara katıldı.  Eğitimci, yazar Alişan Kapaklıkaya da semineri izleyenler arasındaydı.

6 hafta boyunca devam edecek "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" etkinlik programı ise şöyle:

19 Mart 2019-Ahmet Şerif İzgören 'Sizin Dükkan Torunlara Kalır mı?'

26 Mart 2019-Bülent Şakrak 'İletişim'

2 Nisan 2019-Sunay Akın 'Geçmişten Bugüne Söyleşi'

9 Nisan 2019-Kürşat Tuncel 'Bir Horoza Nasıl Çalar Saat Satarsınız?',

16 Nisan 2019-Alişan Kapaklıkaya 'Aile İçi İletişim'

24 Nisan 2019-Tuğba Özdenal 'Bedeniniz Sizinle Aynı Fikirde mi?'

HABER HAKKINDA YORUMLAR

TİMKODER Kurucu Üyesidir.